Advertisement

Farul Genovez Constanta / Farul Photos Free Royalty Free Stock Photos From Dreamstime : Una dintre clădirile emblematice ale constanței, farul genovez, care nu a funcționat vreme de 107 ani, a fost reaprins de oficialități și reprezentanții uniunii armenilor din românia, în prezența primarul decebal făgădău și a președintelui uniunii armenilor din românia, filiala constanța, liviu merdinian.

Farul Genovez Constanta / Farul Photos Free Royalty Free Stock Photos From Dreamstime : Una dintre clădirile emblematice ale constanței, farul genovez, care nu a funcționat vreme de 107 ani, a fost reaprins de oficialități și reprezentanții uniunii armenilor din românia, în prezența primarul decebal făgădău și a președintelui uniunii armenilor din românia, filiala constanța, liviu merdinian.. Construcţie emblematică a municipiului constanţa, farul genovez, care nu a mai funcţionat din anul 1913, a fost readus la viaţă, luminând din nou, prin implicarea preşedintelui filialei judeţene a uniunii armenilor din românia, liviu merdinian, informează agerpres. Construcţia farului genovez din constanţa a fost realizată în jurul anului 1300. Farul genovez din constanta are inaltimea de 8 m, forma octogonala si partea superioara este dotata cu o cupola de metal. A functionat pana in anul 1913. Miercuri, 19 februarie 2020, 15:08.

Se afla în apropiere de clădirea cazinoului din constanţa. Farul genovez, construcție emblematică pentru constanța, a fost reaprins după 107 ani, notează agerpres. Farul „genovez este un monument istoric aflat în centrul istoric al orașului constanța, în spatele grupului statuar ce are în centrul său bustul lui mihai eminescu, sculptat de oscar han.se află în apropiere de clădirea cazinoului din constanța. Construcţie emblematică a municipiului constanţa, farul genovez, care nu a mai funcţionat din anul 1913, a fost readus la viaţă, luminând din nou, prin implicarea preşedintelui filialei judeţene a uniunii armenilor din românia, liviu merdinian, informează agerpres. In acele vremuri, genovezii alaturi de venetiei erau numiti stapanii marilor, deoarece faceau negot in mai toate orasele port din lume.

Farul Genovez Askjell Flickr
Farul Genovez Askjell Flickr from live.staticflickr.com
Farul genovez a fost construit in jurul anului 1300, de catre genonezii care faceau coment in port, si a functionata pana in 1913. Farul genovez din portul constanta nu are functie rotativa, este fix. Farul genovez veghează de 160 de ani portul constanța. Construcție paralelipipedică de la bază până la 3,50 m și octogonală în rest, farul are o înălțime de aproximativ 8 metri. Se afla în apropiere de clădirea cazinoului din constanţa. El a fost reaprins în 2020, fiind un obiectiv turistic important pentru vizitatorii care ajung la mare. Farul genovez este un monument care poate trece foarte usor neobservat, insa frumusetea si importanta sa pentru istoria orasului constanta sunt de necontestat. Farul genovez, construcție emblematică pentru constanța, a fost reaprins după 107 ani, notează agerpres.

Farul genovez din constanta are inaltimea de 8 m, forma octogonala si partea superioara este dotata cu o cupola de metal.

Monumentul are o inaltime de 16 metri, forma octogonala si este construit din blocuri de piatra naturala, cioplite pe toate fetele si unite intre. Video | farul genovez din constanța strălucește din nou. Farul genovez este un monument care poate trece foarte usor neobservat, insa frumusetea si importanta sa pentru istoria orasului constanta sunt de necontestat. Proiectul pentru readucere la viață a farului genovez a început în urmă cu cinci ani când conducerea comunității armene, din constanța, a pus pe monument o plachetă de patrimoniu. Farul din constanța are o înălțime de 16 metri, formă octogonală, iar în vârf are o cupolă metalică, de acolo de unde este și proiectată lumina care îi călăuzea pe marinari. Farul genovez din portul constanta nu are functie rotativa, este fix. Farul genovez veghează de 160 de ani portul constanța. Farul genovez din constanta | farul genovez este un monument istoric situat pe faleza din orașul constanța, în spatele grupului statuar ce are în centrul s. „povestea începe încă din octombrie 2015, atunci când. Potrivit preşedintelui uniunii armenilor din românia, filiala constanţa, dr. Construcţia farului genovez din constanţa a fost realizată în jurul anului 1300. Era perioada când navele genoveze asigurau transportul diverselor mărfuri peread more Construcție paralelipipedică de la bază până la 3,50 m și octogonală în rest, farul are o înălțime de aproximativ 8 metri.

Farul genovez nu avea decât să rămână în istorie. După 107 ani, primarul municipiului constanța, decebal făgădău, împreună cu președintele uniunii armenilor din românia, filiala constanța, liviu merdinian, au anunțat că au reușit readucerea la viață farul genovez după 107 ani în care acesta a fost martor mut al istoriei constanței. Monumentul are o inaltime de 16 metri, forma octogonala si este construit din blocuri de piatra naturala, cioplite pe toate fetele si unite intre. Construcţie emblematică a municipiului constanţa, farul genovez, care nu a mai funcţionat din anul 1913, a fost readus la viaţă, luminând din nou, prin implicarea preşedintelui filialei judeţene a uniunii armenilor din românia, liviu merdinian, informează agerpres. Farul nu mai funcționase din 1913 iar pentru reaprinderea sa a fost nevoie de 5 ani.

Farul Genovez
Farul Genovez from www.parcmamaia.ro
„povestea începe încă din octombrie 2015, atunci când. Construcţia farului genovez din constanţa a fost realizată în jurul anului 1300. Era perioada când navele genoveze asigurau transportul diverselor mărfuri peread more Miercuri, 19 februarie 2020, 15:08. Una dintre clădirile emblematice ale constanței, farul genovez, care nu a funcționat vreme de 107 ani, a fost reaprins de oficialități și reprezentanții uniunii armenilor din românia, în prezența primarul decebal făgădău și a președintelui uniunii armenilor din românia, filiala constanța, liviu merdinian. Liviu merdinian, lucrările de reparaţii au fost efectuate cu sprijinul primăriei constanţa. Farul genovez, construcție emblematică pentru constanța, a fost reaprins după 107 ani, notează agerpres. El a fost reaprins în 2020, fiind un obiectiv turistic important pentru vizitatorii care ajung la mare.

Farul genovez din constanţa este ridicat pe faleza oraşului.

Construcție paralelipipedică de la bază până la 3,50 m și octogonală în rest, farul are o înălțime de aproximativ 8 metri. Farul genovez este amplasat pe faleza orasului, intre cazino si fostul hotel carol (astazi, comandamentul marinei). Primarul municipiului constanța, decebal făgădău, împreună cu președintele uniunii armenilor din românia, filiala constanța, liviu merdinian, au aprins becul din farul genovez, după 107 ani. Proiectul pentru readucere la viață a farului genovez a început în urmă cu cinci ani când conducerea comunității armene, din constanța, a pus pe monument o plachetă de patrimoniu. Miercuri, 19 februarie 2020, 15:08. A functionat pana in anul 1913. Construcţie emblematică a municipiului constanţa, farul genovez, care nu a mai funcţionat din anul 1913, a fost readus la viaţă, luminând din nou, prin implicarea preşedintelui filialei judeţene a uniunii armenilor din românia, liviu merdinian, informează agerpres. Se afla în apropiere de clădirea cazinoului din constanţa. După 107 ani, primarul municipiului constanța, decebal făgădău, împreună cu președintele uniunii armenilor din românia, filiala constanța, liviu merdinian, au anunțat că au reușit readucerea la viață farul genovez după 107 ani în care acesta a fost martor mut al istoriei constanței. The lighthouse stands approximately eight meters high and is rectangular at its base to a height of about. Primarul municipiului constanța, decebal făgădău, împreună cu președintele uniunii armenilor din românia, filiala constanța, liviu merdinian, au repus în funcțiune farul genovez, după 107 de ani de întuneric. Video | farul genovez din constanța strălucește din nou. Farul genovez poartă acest nume în semn de respect pentru genovezii care sunt considerați stăpânitori ai mărilor.

„povestea începe încă din octombrie 2015, atunci când împreună cu domnul primar făgădău am inaugurat placheta de patrimoniu pentru. Construcţie paralelipipedică de la bază până la 3,50 m şi octogonală în rest, farul are o înălţime … Potrivit preşedintelui uniunii armenilor din românia, filiala constanţa, dr. Farul genovez din portul constanta nu are functie rotativa, este fix. Farul genovez din constanta are inaltimea de 8 m, forma octogonala si partea superioara este dotata cu o cupola de metal.

Pin By Tudor Crăciunoiu On Farul Genovez Constanta Constanta Lamp Post Structures
Pin By Tudor Crăciunoiu On Farul Genovez Constanta Constanta Lamp Post Structures from i.pinimg.com
„povestea începe încă din octombrie 2015, atunci când. Construcție paralelipipedică de la bază până la 3,50 m și octogonală în rest, farul are o înălțime de aproximativ 8 metri. Potrivit preşedintelui uniunii armenilor din românia, filiala constanţa, dr. Primarul municipiului constanța, decebal făgădău, împreună cu președintele uniunii armenilor din românia, filiala constanța, liviu merdinian, au repus în funcțiune farul genovez, după 107 de ani de întuneric. Monumentul are o inaltime de 16 metri, forma octogonala si este construit din blocuri de piatra naturala, cioplite pe toate fetele si unite intre. „povestea începe încă din octombrie 2015, atunci când împreună cu domnul primar făgădău am inaugurat placheta de patrimoniu pentru. A fost reconstruit cu ajutorul comunității armenești de la malul mării iar aseară a fost aprins prima dată după un secol cât a stat în beznă. The lighthouse stands approximately eight meters high and is rectangular at its base to a height of about.

Proiectul pentru readucere la viață a farului genovez a început în urmă cu cinci ani când conducerea comunității armene, din constanța, a pus pe monument o plachetă de patrimoniu.

Primarul municipiului constanța, decebal făgădău, împreună cu președintele uniunii armenilor din românia, filiala constanța, liviu merdinian, au repus în funcțiune farul genovez, după 107 de ani de întuneric. Monumentul are o inaltime de 16 metri, forma octogonala si este construit din blocuri de piatra naturala, cioplite pe toate fetele si unite intre. Construcție paralelipipedică de la bază până la 3,50 m și octogonală în rest, farul are o înălțime de aproximativ 8 metri. Potrivit preşedintelui uniunii armenilor din românia, filiala constanţa, dr. Farul genovez a fost readus la viață după 107 ani în care a fost martor mut al istoriei constanței. Construcţie paralelipipedică de la bază până la 3,50 m şi octogonală în rest, farul are o înălţime … „povestea începe încă din octombrie 2015, atunci când. Farul genovez a fost construit in jurul anului 1300, de catre genonezii care faceau coment in port, si a functionata pana in 1913. Farul genovez veghează de 160 de ani portul constanța. Farul genovez poartă acest nume în semn de respect pentru genovezii care sunt considerați stăpânitori ai mărilor. Video | farul genovez din constanța strălucește din nou. Construcţia farului genovez din constanţa a fost realizată în jurul anului 1300. Farul genovez din constanța se aprinde iar după 107 ani de întuneric.

A functionat pana in anul 1913 farul constanta. Era perioada când navele genoveze asigurau transportul diverselor mărfuri peread more

Posting Komentar

0 Komentar