Advertisement

Accident Pe Autostrada : Un copil de 2 ani a fost dus la spital.

Accident Pe Autostrada : Un copil de 2 ani a fost dus la spital.. Unul dintre copii a fost transportat la spital cu elicopterul. În urma accidentului, un copil în vârstă de aproape 2 ani, aflat în mașină, a fost singura victimă. Zece persoane implicate în accidentul produs. Update/ isu cluj anunță că o autospecială și un echipaj saj au fost … Ăn coliziune au fost implicate trei mașini în care erau 11 persoane.

Potrivit primelor informații, în mașini se aflau cel puțin 10 persoane, iar două sunt rănite. Traficul se desfășoară îngreunat la medgidia, pe autostrada soarelui, din cauza unui accident cu două persoane rănite. Un accident grav a avut loc vineri dimineata pe autostrada soarelui. Accident grav pe autostrada soarelui: Centrul infotrafic din inspectoratul general al poliției române informează că traficul se desfășoară îngreunat la kilometrul 101 al autostrăzii a2 pe sensul dinspre bucurești către constanța, în.

Accident Grav Pe Autostrada Soarelui Femeie Rănită Dusă Cu Elicopterul La Spital Stirileprotv Ro
Accident Grav Pe Autostrada Soarelui Femeie Rănită Dusă Cu Elicopterul La Spital Stirileprotv Ro from image.stirileprotv.ro
Traficul se desfășoară îngreunat la medgidia, pe autostrada soarelui, din cauza unui accident cu două persoane rănite. Potrivit pompierilor clujeni, în accident au fost două autoturisme implicate, iar la fața locului au intervenit echipaje medicale și de poliție. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. În eveniment au fost implicate un autoturism … Spitalele din zona au fost si ele atentionate si a fost activat codul alb prin care trebuie sa fie pregatite. 9 raniti, microbuz rasturnat si trafic dat peste cap timisoara. Pe autostrada a2 pe sensul bucureşti către constanţa, la kilometrul 48+500 metri, în zona localităţii săruleşti, judeţul călăraşi, a avut loc un accident în care au fost implicate cinci autovehicule. Centrul infotrafic din inspectoratul general al poliției române informează că traficul se desfășoară îngreunat la kilometrul 101 al autostrăzii a2 pe sensul dinspre bucurești către constanța, în.

Accident în lanţ pe autostrada soarelui.

Peste 50 de masini au fost implicate in carambol si peste 150 de persoane. În accident a fost implicat şi un tir care transporta gpl. Potrivit primelor informații, în mașini se aflau cel puțin 10 persoane, iar două sunt rănite. În urma coliziunii, cele două vehicule au luat foc. Un copil de 2 ani a fost dus la spital. 16 victime au fost transportate la spital. O persoană a fost rănită în urma impactului. În urma accidentului, traficul rutier se desfășoară îngreunat în zonă. A fost chemat elicopterul smurd! Un accident rutier a avut loc luni pe autostrada transilvania, la km 16, pe sensul de mers spre gilău, informează isu cluj. Acesta era conștient și fusese transportat. La fața locului au fost trimise mai multe echipe de intervenție și elicopterul. Zece persoane implicate în accidentul produs.

Conform reprezentanților serviciului de ambulanță constanța, 10 persoane au suferit traumatisme minore. Un copil de 2 ani a fost dus la spital. Accident in lant pe autostrada a2, pe sensul dinspre bucurești către constanța. În urma accidentului, traficul rutier se desfășoară îngreunat în zonă. La fața locului au fost trimise mai multe echipe de intervenție și elicopterul.

1
1 from
Încă un accident a avut loc, vineri la prânz, pe autostrada soarelui, după impactul dintre trei mașini, pe sensul către capitală. Unul dintre copii a fost transportat la spital cu elicopterul. Traficul se desfășoară, sâmbătă dimineață, îngreunat pe autostrada soarelui, la drajna, din cauza unui accident cu 4 mașini. 16 victime au fost transportate la spital. A fost chemat elicopterul smurd! Un copil de 2 ani a fost dus la spital. Impactul a fost surprins de o cameră de bord a unui alt participant la trafic. Traficul se desfășoară îngreunat la medgidia, pe autostrada soarelui, din cauza unui accident cu două persoane rănite.

Traficul se desfășoară, sâmbătă dimineață, îngreunat pe autostrada soarelui, la drajna, din cauza unui accident cu 4 mașini.

Peste 50 de masini au fost implicate in carambol si peste 150 de persoane. Un accident grav a avut loc vineri dimineata pe autostrada soarelui. Spitalele din zona au fost si ele atentionate si a fost activat codul alb prin care trebuie sa fie pregatite. Încă un accident a avut loc, vineri la prânz, pe autostrada soarelui, după impactul dintre trei mașini, pe sensul către capitală. Un accident rutier a avut loc luni dimineață pe autostrada transilvania lîn zona nodului de urcare de la gilău. Un accident rutier a avut loc luni pe autostrada transilvania, la km 16, pe sensul de mers spre gilău, informează isu cluj. Traficul în zonă este întrerupt. 177, în comuna peștera, … Pe autostrada a2 pe sensul bucureşti către constanţa, la kilometrul 48+500 metri, în zona localităţii săruleşti, judeţul călăraşi, a avut loc un accident în care au fost implicate cinci autovehicule. Centrul infotrafic din inspectoratul general al poliției române informează că traficul se desfășoară îngreunat la kilometrul 182 al autostrăzii a2 pe sensul dinspre bucurești către constanța, în zona localității medgidia, județul constanța, în urma unui. Zece persoane implicate în accidentul produs. Inspectoratul pentru situații de urgență dobrogea a fost solicitat să intervină în pe autostrada a2. Un camion a spulberat un automobil.

Accident grav, duminică dimineață, pe autostrada a1, în apropiere de orțișoara. Inspectoratul pentru situații de urgență dobrogea a fost solicitat să intervină în pe autostrada a2. Acesta era conștient și fusese transportat. Update/ isu cluj anunță că o autospecială și un echipaj saj au fost … Peste 50 de masini au fost implicate in carambol si peste 150 de persoane.

Socant Accident Foarte Dur Pe Autostradă Promotor
Socant Accident Foarte Dur Pe Autostradă Promotor from media.cancan.ro
Un accident grav a avut loc vineri dimineata pe autostrada soarelui. Centrul infotrafic din inspectoratul general al poliției române informează că traficul se desfășoară îngreunat la kilometrul 101 al autostrăzii a2 pe sensul dinspre bucurești către constanța, în. În urma coliziunii, cele două vehicule au luat foc. Un accident rutier în care au fost implicate circa 20 mașini a avut loc, vineri dimineață, pe autostrada soarelui, pe sensul dinspre bucurești spre constanța. Ăn coliziune au fost implicate trei mașini în care erau 11 persoane. Potrivit primelor informații, în mașini se aflau cel puțin 10 persoane, iar două sunt rănite. O femeie a murit, în urma coliziunii dintre două autoturisme. 9 raniti, microbuz rasturnat si trafic dat peste cap timisoara.

O persoană a fost rănită în urma impactului.

Accident grav pe autostrada soarelui: Spitalele din zona au fost si ele atentionate si a fost activat codul alb prin care trebuie sa fie pregatite. 9 raniti, microbuz rasturnat si trafic dat peste cap timisoara. În accident a fost implicat şi un tir care transporta gpl. Centrul infotrafic din inspectoratul general al poliției române informează că traficul se desfășoară îngreunat la kilometrul 182 al autostrăzii a2 pe sensul dinspre bucurești către constanța, în zona localității medgidia, județul constanța, în urma unui. 27 iunie 2021 12:03 reactualizat la: Peste 50 de masini au fost implicate in carambol si peste 150 de persoane. Un accident grav a avut loc vineri dimineata pe autostrada soarelui. Update/ isu cluj anunță că o autospecială și un echipaj saj au fost … Zece persoane implicate în accidentul produs. Potrivit pompierilor clujeni, în accident au fost două autoturisme implicate, iar la fața locului au intervenit echipaje medicale și de poliție. În urma accidentului, traficul rutier se desfășoară îngreunat în zonă. Spectatoarea care a provocat carambolul de proporții la turul franței a fost arestată.

Posting Komentar

0 Komentar